06-52 614 280 info@kokeninrotterdam.nl

TEAMBUILDING + (VERGADEREN)

Koken in Rotterdam biedt groepen de ruimte om als individu jezelf te kunnen zijn en ondertussen werken aan een betere samenwerking en communicatie met de rest van je collega’s. De kookstudio heeft meerdere bedrijven in hun trajecten de ruimte kunnen bieden om in een informele sfeer een positieve ervaring te hebben opgedaan. Teambuilding kan eventueel onder begeleiding van specialisten in hun vak.

KOOKWORKSHOPS

Bijna alle kookworkshops zijjn geschikt voor een TEAMBUILDING kookworkshop. Er zijn korte kookworkshops die perfect zijn na een drukke dagprogramma of een lange kookworkshop waarbij er uitgebreid tijd is om lekker lang te kunnen natafelen. De TEAMBUILDING kookworkshops worden op maat gemaakt voor een vaste prijs.

EXTRA’S:

COACH(ES)

Kookstudio KOKEN IN ROTTERDAM werkt samen met diverse erkende coaches waarbij de focus ligt op duurzame ontwikkeling. Prijs is afhankelijk van wensen en tijdsduur.

VERGADEREN

Het is mogelijk om vooraf een kookactiviteit de ruimte te huren om te kunnen vergaderen, een presentatie geven of een andere activiteit te laten plaatsvinden. De kookstudio rekent een aantrekkelijk tarief wanneer er een combi wordt gemaakt met een kookworkshop. Uiteraard kunt u de ruimte ook gebruiken om alleen te willen vergaderen in een huiskamer sfeer.

KOOKWORKSHOP - ITALIAANS op 26-10-2019

Eens per maand organiseren we een kookworkshop op een vaste dag waar je voor kunt inschrijven en deze maand is dat Italiaans. Tijdens deze kookworkshop bereid je een heerlijke 4-gangenmenu en geniet je ondertussen van een lekkere knapperige bruschetta  om daarna aan tafel te gaan om te genieten van de bereidde gerechten.

Je kunt je inschrijven met vrienden, familie en ook wanneer je alleen komt ben je van harte welkom! Er geldt wel een maximum van 6 personen per aanmelding. 

Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen indien deze bijtijds worden doorgegeven. 

 TIJDSDUUR: 16:00 - 20:00 UUR

PRIJS: Euro 60,= p.p. incl. 2 drankjes + koffie/thee

*menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen