06-52 614 280 info@kokeninrotterdam.nl

TEAMBUILDING + (VERGADEREN)

Koken in Rotterdam biedt groepen de ruimte om als individu jezelf te kunnen zijn en ondertussen werken aan een betere samenwerking en communicatie met de rest van je collega’s. De kookstudio heeft meerdere bedrijven in hun trajecten de ruimte kunnen bieden om in een informele sfeer een positieve ervaring te hebben opgedaan. Teambuilding kan eventueel onder begeleiding van specialisten in hun vak.

KOOKWORKSHOPS

Bijna alle kookworkshops zijjn geschikt voor een TEAMBUILDING kookworkshop. Er zijn korte kookworkshops die perfect zijn na een druk dagprogramma of een lange kookworkshop waarbij er uitgebreid tijd is om lekker lang te kunnen natafelen. De TEAMBUILDING kookworkshops worden op maat gemaakt voor een vaste prijs.

EXTRA’S:

COACH(ES)

Kookstudio KOKEN IN ROTTERDAM werkt samen met diverse erkende coaches waarbij de focus ligt op duurzame ontwikkeling. Prijs is afhankelijk van wensen en tijdsduur.

VERGADEREN

Het is mogelijk om vooraf een kookactiviteit de ruimte te huren om te kunnen vergaderen, een presentatie geven of een andere activiteit te laten plaatsvinden. De kookstudio rekent een aantrekkelijk tarief wanneer er een combi wordt gemaakt met een kookworkshop. Uiteraard kunt u de ruimte ook gebruiken om alleen te willen vergaderen in een huiskamer sfeer.

 

Kookworkshop - ITALIAANS

op 2-2-2020 van 16:00 - 19:30 uur

Kookworkshop - VEGETARISCH/100% VEGAN

op 22-2-2020 van 16:00 - 19:30 uu

Per maand organiseren we 1-2 kookworkshops op een vaste dag waar je voor kunt inschrijven. In de maand FEBRUARI zijn dat de kookworkshops ITALIAANS en een combinatie van VEGETARISCH/100% VEGAN.

Aan de menu's wordt nog gewerkt maar sowieso houden we rekening met eventuele verzoeken om bepaalde gerechten te leren bereiden en eventuele dieetwensen.

Je kunt je inschrijven met vrienden, familie en ook wanneer je alleen komt ben je van harte welkom! Er geldt wel een maximum van 6 personen per aanmelding**.

Euro 55,- p.p.

incl. 2 drankjes + hapje bij ontvangst

 

*menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen. **Deze actie geldt helaas niet voor bedrijven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 + 2 =