06-52 614 280 info@kokeninrotterdam.nl

TEAMBUILDING + (VERGADEREN)

Koken in Rotterdam biedt groepen de ruimte om als individu jezelf te kunnen zijn en ondertussen werken aan een betere samenwerking en communicatie met de rest van je collega’s. De kookstudio heeft meerdere bedrijven in hun trajecten de ruimte kunnen bieden om in een informele sfeer een positieve ervaring te hebben opgedaan. Teambuilding kan eventueel onder begeleiding van specialisten in hun vak.

KOOKWORKSHOPS

Bijna alle kookworkshops zijjn geschikt voor een TEAMBUILDING kookworkshop. Er zijn korte kookworkshops die perfect zijn na een drukke dagprogramma of een lange kookworkshop waarbij er uitgebreid tijd is om lekker lang te kunnen natafelen. De TEAMBUILDING kookworkshops worden op maat gemaakt voor een vaste prijs.

EXTRA’S:

COACH(ES)

Kookstudio KOKEN IN ROTTERDAM werkt samen met diverse erkende coaches waarbij de focus ligt op duurzame ontwikkeling. Prijs is afhankelijk van wensen en tijdsduur.

VERGADEREN

Het is mogelijk om vooraf een kookactiviteit de ruimte te huren om te kunnen vergaderen, een presentatie geven of een andere activiteit te laten plaatsvinden. De kookstudio rekent een aantrekkelijk tarief wanneer er een combi wordt gemaakt met een kookworkshop. Uiteraard kunt u de ruimte ook gebruiken om alleen te willen vergaderen in een huiskamer sfeer.

SEIZOENSMENU

 De kookstudio biedt ieder maand een mooi seizoensmenu aan en gedurende de maand november en december is er een feestelijk

 

4-gangen KERSTMENU

 

TIJDSDUUR: 4.5 UUR

PRIJS: Euro 85,= p.p. incl. drankarrangement

 

  

2019

 

Vanaf januari beginnen we het jaar met een menu vol gezonde lekkernijen en geven we tips die je helpen om de juiste voedingskeuzes te maken. Op naar een gezond en vooral blijven genieten 2019!

 

Er is keuze uit een 2 of 3-gangenmenu.

 

TIJDSDUUR: 3.5 UUR

PRIJS: vanaf Euro 50,= p.p.* 

 

 

 

 

 

 

 

 

*menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra’s bij te boeken:  

 

 

 

 

 

 

 

Rondleiding door de Markthal. Duur: 1-1.5 uur. Prijs op aanvraag.

 

 

 

 

 

 

 

Competitite element QUI CHEF! Prijs: 3,50 p.p. 

 

 

 

 

 

 

 


Bezoekadres

Hoogstraat 21a
3011 PD Rotterdam

06 52 614 280
info@kokeninrotterdam.nl