06-52 614 280 info@kokeninrotterdam.nl

OVER DE KOOKSTUDIO

DE LOCATIE

Koken in Rotterdam bestaat sinds 2003 en ligt op slechts 650 m van de MARKTHAL (8 min te voet). De kookstudio ligt in het bruisende Hoogkwartier; een nieuwe wijk vol in ontwikkeling met op een paar minuten loopafstand tal van gezellige cafe’s om daar uw avond tot in de late uurtjes voort te zetten.

DE RUIMTE

De ontvangst- en eetgedeeltes bestaat uit een sfeervolle ingerichte ruimte die een huiskamer gevoel geven waarbij gebruik wordt gemaakt van veel natuurlijke materialen en kleuren. Misschien dat onze eetstoelen u bekend voorkomen na een bezoek aan de KUNSTHAL. De ruimte waarin u eet en kookt zijn van elkaar gescheiden door middel van een trap met 4 treden. Zo kunt u ongestoord van u kookkunsten genieten terwijl de keuken weer op orde wordt gemaakt.

DE KEUKEN

De grote keuken van 60 m2 is ingericht met alle benodigde apparatuur en kook- en keukengerei om de lekkerste maaltijden te kunnen bereiden. Koken in Rotterdam werkt o.a. samen met BOSCH , DEMEYERE en KITCHENAID maar is ook groot fan van DILLE en KAMILLE!

DE INGREDIENTEN

De kookstudio hanteert zoveel mogelijk NO WASTE; het tegengaan van verspilling. Menu’s worden dan ook pas samengesteld nadat de dieet-wensen bekend zijn. Uiteraard hebben we voorbeeldmenu’s van alle kookworkshops.

KOOKWORKSHOP - ITALIAANS op 26-10-2019

Eens per maand organiseren we een kookworkshop op een vaste dag waar je voor kunt inschrijven en deze maand is dat Italiaans. Tijdens deze kookworkshop bereid je een heerlijke 4-gangenmenu en geniet je ondertussen van een lekkere knapperige bruschetta  om daarna aan tafel te gaan om te genieten van de bereidde gerechten.

Je kunt je inschrijven met vrienden, familie en ook wanneer je alleen komt ben je van harte welkom! Er geldt wel een maximum van 6 personen per aanmelding. 

Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen indien deze bijtijds worden doorgegeven. 

 TIJDSDUUR: 16:00 - 20:00 UUR

PRIJS: Euro 60,= p.p. incl. 2 drankjes + koffie/thee

*menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen