06-52 614 280 info@kokeninrotterdam.nl

OVER DE KOOKSTUDIO

DE LOCATIE

Koken in Rotterdam bestaat sinds 2003 en ligt op slechts 650 m van de MARKTHAL (8 min te voet). De kookstudio ligt in het bruisende Hoogkwartier; een nieuwe wijk vol in ontwikkeling met op een paar minuten loopafstand tal van gezellige cafe’s om daar uw avond tot in de late uurtjes voort te zetten.

DE RUIMTE

De ontvangst- en eetgedeeltes bestaat uit een sfeervolle ingerichte ruimte die een huiskamer gevoel geven waarbij gebruik wordt gemaakt van veel natuurlijke materialen en kleuren. Misschien dat onze eetstoelen u bekend voorkomen na een bezoek aan de KUNSTHAL. De ruimte waarin u eet en kookt zijn van elkaar gescheiden door middel van een trap met 4 treden. Zo kunt u ongestoord van u kookkunsten genieten terwijl de keuken weer op orde wordt gemaakt.

DE KEUKEN

De grote keuken van 60 m2 is ingericht met alle benodigde apparatuur en kook- en keukengerei om de lekkerste maaltijden te kunnen bereiden. Koken in Rotterdam werkt o.a. samen met BOSCH , DEMEYERE en KITCHENAID maar is ook groot fan van DILLE en KAMILLE!

DE INGREDIENTEN

De kookstudio hanteert zoveel mogelijk NO WASTE; het tegengaan van verspilling. Menu’s worden dan ook pas samengesteld nadat de dieet-wensen bekend zijn. Uiteraard hebben we voorbeeldmenu’s van alle kookworkshops.

SEIZOENSMENU

 

De kookstudio biedt ieder maand een mooi seizoensmenu aan en gedurende de maand februari bieden we een speciaal menu aan die vrij van zuivel- en dierlijke producten is. Tijdens deze kookworkshop worden er heerlijke plantaardige gerechten bereid en oh ja ze zijn nog gezond voor je ook ....

 

V E G A N 

3 - gangenmenu 

 

TIJDSDUUR: 4 UUR

PRIJS: Euro 55,= p.p. excl. drankjes

*menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen

 

 

 


Bezoekadres

Hoogstraat 21a
3011 PD Rotterdam

06 52 614 280
info@kokeninrotterdam.nl