Koken in Rotterdam

Over de kookstudio

Koken in Rotterdam bestaat sinds 2003 en ligt op slechts 650 m van de MARKTHAL (8 min te voet). De kookstudio ligt in het bruisende Hoogkwartier; een nieuwe wijk volop in ontwikkeling met op een paar minuten lopen tal van gezellige cafe’s om daar de avond tot in de late uurtjes voort te zetten.

Handig om te weten

Extra informatie

Maak gebruik van onderstaande tabbladen.

De Ruimte
De Keuken
Ingrediënten

Het ontvangst- en eetgedeeltes bestaat uit een sfeervol ingerichte ruimte die een huiskamer gevoel geeft. Misschien dat onze eetstoelen u bekend voorkomen na een bezoek aan de KUNSTHAL. De ruimtes waarin u eet en kookt zijn van elkaar gescheiden door middel van een trap met 4 treden. Zo kunt u ongestoord van uw kookkunsten genieten terwijl de keuken weer in orde wordt gemaakt.

De grote keuken van 60 m2 is ingericht met alle benodigde apparatuur en kook- en keukengerei om de lekkerste maaltijden te kunnen bereiden. Koken in Rotterdam werkt o.a. samen met BOSCH , DEMEYERE en KITCHENAID maar is ook groot fan van DILLE en KAMILLE!

De kookstudio hanteert zoveel mogelijk NO WASTE. Menu’s worden dan ook pas samengesteld nadat de dieet-wensen bekend zijn. Uiteraard hebben we voorbeeldmenu’s van alle kookworkshops.

Sfeerimpressie

Bekijk ons fotogalerij