06-52 614 280 info@kokeninrotterdam.nl

OVER DE KOOKSTUDIO

DE LOCATIE

Koken in Rotterdam bestaat sinds 2003 en ligt op slechts 650 m van de MARKTHAL (8 min te voet). De kookstudio ligt in het bruisende Hoogkwartier; een nieuwe wijk vol op in ontwikkeling met op een paar minuten lopen tal van gezellige cafe’s om daar uw avond tot in de late uurtjes voort te zetten.

DE RUIMTE

Het ontvangst- en eetgedeeltes bestaat uit een sfeervol ingerichte ruimte die een huiskamer gevoel geeft. Misschien dat onze eetstoelen u bekend voorkomen na een bezoek aan de KUNSTHAL. De ruimtes waarin u eet en kookt zijn van elkaar gescheiden door middel van een trap met 4 treden. Zo kunt u ongestoord van uw kookkunsten genieten terwijl de keuken weer in orde wordt gemaakt.

DE KEUKEN

De grote keuken van 60 m2 is ingericht met alle benodigde apparatuur en kook- en keukengerei om de lekkerste maaltijden te kunnen bereiden. Koken in Rotterdam werkt o.a. samen met BOSCH , DEMEYERE en KITCHENAID maar is ook groot fan van DILLE en KAMILLE!

DE INGREDIENTEN

De kookstudio hanteert zoveel mogelijk NO WASTE. Menu’s worden dan ook pas samengesteld nadat de dieet-wensen bekend zijn. Uiteraard hebben we voorbeeldmenu’s van alle kookworkshops.

 

KOOKWORKSHOP - ARABISCHE MEZZE

 op 12-1-2020 van 16:00 - 19:30 uur

 Eens per maand organiseren we een kookworkshop op een vaste dag waar je voor kunt inschrijven en in de maand januari is dat de Arabische keuken. Tijdens deze kookworkshop leer je diverse mezzo bereiden we Sigari Boregi, Kofte, Gegrilde Aubergine met Muntyoghurt, Muhammara, Perzische Kipspiesjes, Groentetajine,   Tabouleh met Granaatappel en de goedgevulde soep Harira.

 Geniet tijdens het koken van een lekkere bietenhumus met krokante pita chips en na het koken gaan we aan tafel om te genieten van de bereidde gerechten.... 

Je kunt je inschrijven met vrienden, familie en ook wanneer je alleen komt ben je van harte welkom! Er geldt wel een maximum van 6 personen per aanmelding**.

Uiteraard houden we rekening met eventuele dieetwensen indien deze bijtijds worden doorgegeven. 

 Euro 52,50 p.p.

 incl. 2 drankjes + muntthee

 

*menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen. **Deze actie geldt helaas niet voor bedrijven.