06-52 614 280 info@kokeninrotterdam.nl

SEIZOENSMENU

 De kookstudio biedt ieder maand een mooi seizoensmenu aan en gedurende de maand JANUARI/FEBRUARI zoeken we de zon op met gerechten uit o.a. de Antillen.

Als je denkt aan het Caribisch gebied denk je al snel aan zon, zee, strand en lekkere rumpunch met op de achtergrond wat reggae muziek. Hier draait ook alles om samen eten en plezier maken. Iedereen is altijd welkom en er is meer dan genoeg te eten.

Terwijl Bob Marley op de achtergrond ‘Don’t worry about a thing’ zingt bereiden we intussen  een 3-gangenmenu* met heerlijke lekkernijen uit de Caribische keuken die je gegarandeerd zullen opwarmen tijdens deze koude wintermaanden.  

 

Euro 55,= p.p. excl. drankjes

 

TIJDSDUUR: 4 UUR

menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen

 

Kookworkshop - ITALIAANS

op 2-2-2020 van 16:00 - 19:30 uur

Kookworkshop - VEGETARISCH/100% VEGAN

op 22-2-2020 van 16:00 - 19:30 uu

Per maand organiseren we 1-2 kookworkshops op een vaste dag waar je voor kunt inschrijven. In de maand FEBRUARI zijn dat de kookworkshops ITALIAANS en een combinatie van VEGETARISCH/100% VEGAN.

Aan de menu's wordt nog gewerkt maar sowieso houden we rekening met eventuele verzoeken om bepaalde gerechten te leren bereiden en eventuele dieetwensen.

Je kunt je inschrijven met vrienden, familie en ook wanneer je alleen komt ben je van harte welkom! Er geldt wel een maximum van 6 personen per aanmelding**.

Euro 55,- p.p.

incl. 2 drankjes + hapje bij ontvangst

 

*menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen. **Deze actie geldt helaas niet voor bedrijven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

5 + 1 =