06-52 614 280 info@kokeninrotterdam.nl

VLEES NOCH VIS

Vegetarisch eten is een niet meer weg te denken onderdeel van het eetpatroon van velen. Voor sommigen spelen principiële redenen een grote rol: zij hebben bezwaren tegen de moderne fokmethoden, zijn bezorgd over de voedingssituatie in de wereld, of willen vanuit gezondheidsoogpunt geen vlees meer gebruiken. Voor anderen zijn de bezwaren minder principieel, men wil gewoon wat vaker vleesloos eten.Groenten zijn hip! Vegetarische combinaties en smaken hebben een hoofdrol in deze groene workshop. Lokale groenten, kruiden en zuivel. Biologisch, gezond, puur, rauw van hele granen tot superfood, alles kan en alles mag in deze toffe workshop.*

 

TIJDSDUUR: 3.5 UUR

PRIJS: vanaf Euro 60,= p.p.* 

*menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen

 

 

Extra’s bij te boeken:  

Rondleiding DakAkker: groepsprijs 125,= (50 minuten)

Rondleiding door de Markthal. Duur: 1-1.5 uur. Prijs op aanvraag.

Competitite element QUI CHEF! Prijs: 3,50 p.p. 

SEIZOENSMENU

 De kookstudio biedt ieder maand een mooi seizoensmenu aan en gedurende de maand november en december is er een feestelijk

 

4-gangen KERSTMENU

 

TIJDSDUUR: 4.5 UUR

PRIJS: Euro 85,= p.p. incl. drankarrangement

 

  

2019

 

Vanaf januari beginnen we het jaar met een menu vol gezonde lekkernijen en geven we tips die je helpen om de juiste voedingskeuzes te maken. Op naar een gezond en vooral blijven genieten 2019!

 

Er is keuze uit een 2 of 3-gangenmenu.

 

TIJDSDUUR: 3.5 UUR

PRIJS: vanaf Euro 50,= p.p.* 

 

 

 

 

 

 

 

 

*menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Extra’s bij te boeken:  

 

 

 

 

 

 

 

Rondleiding door de Markthal. Duur: 1-1.5 uur. Prijs op aanvraag.

 

 

 

 

 

 

 

Competitite element QUI CHEF! Prijs: 3,50 p.p. 

 

 

 

 

 

 

 


Bezoekadres

Hoogstraat 21a
3011 PD Rotterdam

06 52 614 280
info@kokeninrotterdam.nl