06-52 614 280 info@kokeninrotterdam.nl

VLEES NOCH VIS

Vegetarisch eten is een belangrijk onderdeel in het eetpatroon van velen. Voor sommigen spelen principiële redenen een grote rol: zij hebben bezwaren tegen de moderne fokmethoden, zijn bezorgd over de voedingssituatie in de wereld, of willen vanuit gezondheidsoogpunt geen vlees meer gebruiken. Voor anderen zijn de bezwaren minder principieel, men wil gewoon wat vaker vleesloos eten. Groenten zijn hip! Vegetarische combinaties en smaken hebben een hoofdrol in deze groene workshop. Lokale groenten, kruiden en zuivel. Biologisch, gezond, puur, rauw van hele granen tot superfood, alles kan en alles mag in deze toffe workshop.*

TIJDSDUUR: 3.5 UUR

PRIJS: vanaf Euro 60,= p.p.* 

*menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen

Extra’s bij te boeken:  

Rondleiding DakAkker: groepsprijs 125,= (50 minuten)

Rondleiding door de Markthal. Duur: 1-1.5 uur. Prijs op aanvraag.

Competitite element OUI CHEF! Prijs: 3,50 p.p. 

 

Kookworkshop - ITALIAANS

op 2-2-2020 van 16:00 - 19:30 uur

Kookworkshop - VEGETARISCH/100% VEGAN

op 22-2-2020 van 16:00 - 19:30 uu

Per maand organiseren we 1-2 kookworkshops op een vaste dag waar je voor kunt inschrijven. In de maand FEBRUARI zijn dat de kookworkshops ITALIAANS en een combinatie van VEGETARISCH/100% VEGAN.

Aan de menu's wordt nog gewerkt maar sowieso houden we rekening met eventuele verzoeken om bepaalde gerechten te leren bereiden en eventuele dieetwensen.

Je kunt je inschrijven met vrienden, familie en ook wanneer je alleen komt ben je van harte welkom! Er geldt wel een maximum van 6 personen per aanmelding**.

Euro 55,- p.p.

incl. 2 drankjes + hapje bij ontvangst

 

*menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen. **Deze actie geldt helaas niet voor bedrijven. 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 + 11 =