06-52 614 280 info@kokeninrotterdam.nl

VLEES NOCH VIS

Vegetarisch eten is een belangrijk onderdeel in het eetpatroon van velen. Voor sommigen spelen principiële redenen een grote rol: zij hebben bezwaren tegen de moderne fokmethoden, zijn bezorgd over de voedingssituatie in de wereld, of willen vanuit gezondheidsoogpunt geen vlees meer gebruiken. Voor anderen zijn de bezwaren minder principieel, men wil gewoon wat vaker vleesloos eten. Groenten zijn hip! Vegetarische combinaties en smaken hebben een hoofdrol in deze groene workshop. Lokale groenten, kruiden en zuivel. Biologisch, gezond, puur, rauw van hele granen tot superfood, alles kan en alles mag in deze toffe workshop.*

TIJDSDUUR: 3.5 UUR

PRIJS: vanaf Euro 60,= p.p.* 

*menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen

Extra’s bij te boeken:  

Rondleiding DakAkker: groepsprijs 125,= (50 minuten)

Rondleiding door de Markthal. Duur: 1-1.5 uur. Prijs op aanvraag.

Competitite element OUI CHEF! Prijs: 3,50 p.p.