

TAPAS uit ANDALUSIË
Het woord ‘tapa’ komt waarschijnlijk van een oude gewoonte in Spanje om in de bodegas de wijnglazen te bedekken met een stuk brood of ham om zo te voorkomen dat er insekten bij kunnen komen of er stof in valt.
Een rondje langs de bars maken voor de ‘comida’ (lunch) en dan ‘tapas’ nemen bij de drankjes heet dan ook ‘el tapeo’.
In deze kookworkshop maak je kennis met de authentieke smaken van de Tapas uit Zuid-Spanje met veel Moorse invloeden. Van bekende klassiekers tot bijzondere hedendaagse creaties.
Deze kookworkshop is incl. drankjes
TIJDSDUUR: 3 UUR
PRIJS: Euro 70,= p.p.*
*menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen
Extra’s bij te boeken:
Rondleiding door de Markthal. Duur: 1-1.5 uur. Prijs op aanvraag.
Flamenco dansworkshop. Duur: 1 uur. Min. 12. Prijs op aanvraag.
Competitite element OUI CHEF! Prijs: 3,50 p.p.
.
Bezoekadres
Hoogstraat 21a
3011 PD Rotterdam
06 52 614 280
info@kokeninrotterdam.nl
This error message is only visible to WordPress admins
Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.
Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.