06-52 614 280 info@kokeninrotterdam.nl

TAPAS uit ANDALUSIË

Het woord ‘tapa’ komt waarschijnlijk van een oude gewoonte in Spanje om in de bodegas de wijnglazen te bedekken met een stuk brood of ham om zo te voorkomen dat er insekten bij kunnen komen of er stof in valt.

Een rondje langs de bars maken voor de ‘comida’ (lunch) en dan ‘tapas’ nemen bij de drankjes heet dan ook ‘el tapeo’.

In deze kookworkshop maak je kennis met de authentieke smaken van de Tapas uit Zuid-Spanje met veel Moorse invloeden. Van bekende klassiekers tot bijzondere hedendaagse creaties.

Deze kookworkshop is incl. drankjes

TIJDSDUUR: 3 UUR

PRIJS: Euro 70,= p.p.* 

*menu is altijd afhankelijk van aanbod, seizoen en dieetwensen

Extra’s bij te boeken:  

Rondleiding door de Markthal. Duur: 1-1.5 uur. Prijs op aanvraag.

Flamenco dansworkshop. Duur: 1 uur. Min. 12. Prijs op aanvraag.

Competitite element OUI CHEF! Prijs: 3,50 p.p. 

.